Najnovšie recenzie zo sekcie Tieniace textílie
- ľahká manipulácia
- Nepriehľadné
- Je to jedna z krajších možností ako zatieniť plot
- Dosť pevná a odolnáé voči vetru
- Farebne stála na slnku
- Trocha sa vlní pri slnečnom žiarení
- Dodáva sa málo uchýtavacich spon
- je dobrá
Je to výborný produkt
- cena super
- Produkty sú kvalitné.
- 100% spĺňa požiadavky
- Ľahká montáž
- Veľká odolnosť voči vplyvom z okolia
- Zabezpečuje súkromie
Ja som s daným produktom nad mieru spokojná a odporúčam zakúpiť si tieniacu tkaninu každému, kto nemá rád očumovanie zvedavých ľudí a ešte stále váha, či si ju zadovážiť. Ja si už bez nej pobyt na záhrade neviem už ani len predstaviť.
- na to čo potrebujem úplne postačuje
- super
- Dobré, a vyzerá byť aj že niečo vydrží.
- Na čo potrebujem -výborné.
Výborný pre oddelenie súkromia od susedov.
- Dobrý deň , výrobkom som spokojna
- Nevihodu by som povedala ťažšia manipulacia
- Je to skvalitnenie materiálu,neprepusta vodu
- Tak ako som napísala ťažšia manipulacia
- Pekný vzhľad
- Materiál
- dobrá manipulácia s výrobkom
na niektorých miestach vidno na spodnom léme drobné biele nitky, ktoré ostali po rezaní fólie. Bolo potrebné ručne odstrihnúť
Tovar by sa mal predávať kompletne . Zákazník by si mohol vybrať produkt na ukončenie pásov. Tieniace pásy majú hrúbku 0,2 cm , a preto nie je možné ich ukončiť bez ničoho. Pri najbližšom veternom dni všetko je v kope. Pôsobí to neesteticky , a preto vzniká pre mňa veľký problém , čo teraz s tým. Predraží sa mi to pri vrátení tovaru . Som teda bezradná.
- dobre tieni
- pevna
- dobre sa da natiahnut, vytvara pocit sukromia, ktory sme chceli
Druhykrat som objednaval z KDgarden tuto sietovinu, pretoze prvykrat som objednal len na skusku. Ale spokojnost. Samozrejme, ze cez nu vidno a prefukuje cez nu aj vietor (chvalabohu), ale tieni dost dobre naozaj. Ja som spokojny. Uz len na jednu cast pletiva nahodit a hotovo. Keby k baleniu bol darcek v podobe tych uchytnych pasiek, ja by som to osobne velmi ocenil, ale tak to je len taky sen :) Ja uz ju nebudem kupovat, kedze uz bude vsetko hotove, mozno ini ludia by sa potesili..
- je pevna
- nema v hornej casti ocka, zle sa montovala
na obrazku su v hornej casti vyobrazene ocka ale realita je ina, bohuzial nema, pokial ich pozadujete neodporucaj kupovat tuto siet. obrazok je asi len ilustrativny no bohuzial ma to sklamalo. som zvedavy kolko mi teraz ta siet vydrzi ked som na hornu cast 3d panelu ju napichoval a nie prevliekal ako som mal v plane.
- Dá sa jednoducho odrezať prebytok
- Vyzerá odolnejšie a prémiovejšie oproti zástenám susedov
Zobrazujem 101 - 120 zo 224 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...12 Ďalšie »